Palontorjunta ei ole koskaan ollut näin edullista

Päivitetty

Scannotec on yhdessä If:in ja Tukirahoituksen kanssa rakentanut yhteistyömallin, jonka ansiosta voit nyt hankkia linja-autoon, työkoneeseen tai muuhun raskaaseen ajoneuvoon sopivan sammutuslaitteiston leasingrahoituksella. Laitteisto alentaa vakuutusmaksuja, ja parhaassa tapauksessa annettava vakuutusmaksualennus voi kattaa lähes koko leasingvuokran.

Scannotecin Fogmaker perustuu korkeapainevesisumuun, joka on tehokkain sammutuskeino moottoritilassa. Yksi vesilitra muodostaa höyrystyessään 1 700 litraa vesihöyryä, mikä estää palopesäkkeen hapensaannin. Vesihöyryn sisältämä lisäaine muodostaa lisäksi tukahduttavan kalvon palavien öljytuotteiden päälle.

If antaa 25 % sammutuslaitteistoalennuksen kaskovakuutuksesta, lukuun ottamatta tiettyjä laitteita, joissa sammutuslaitteisto on vakuuttamisen edellytys. Parhaassa tapauksessa yritys voi saada rahoitettua sammutuslaitteiston lähes täysin vakuutusmaksualennuksen avulla.

Sammutuslaitteistoa hankkiessasi, sovit suoraan Scannotecin kanssa yhden tai useamman sammutusteholtaan sopivan järjestelmän hankinnasta.

"Me laskemme leasingvuokran ja hoidamme paperityöt, joten asiakkaan ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä Tukirahoitukseen", sanoo Scannotecin myyntipäällikkö Björn Lindholm.

Lisätietoja Scannotec Oy, Björn Lindholm

Puh. 040 866 9977

Sähköposti: bjorn.lindholm@scannotec.fi