MobiVISION

Mobitec LED-linjakilpi

MobiVISION luo uuden ulottuvuuden mainontaan ja matkustajatietojen esittämiseen. Täysväri LED-kilpi toistaa erinomaisesti korkean resoluution videoita.

Korkea kuvanopeus (60fps), automaattinen binning-säätö ja valkotasapainon korjaus, takaavat täysin sulavan liikkeen ja poikkeuksellisen videon laadun. Mainokset ja muu sisältö voidaan helposti vaihtaa USB- ja Ethernet-liitännän ansiosta. Mobitec teknologia tekee jopa paikallisesti suunnatusta mainonnasta mahdollista. Eri mainoksia voidaan näyttää samalla reitillä, riippuen maantieteellisestä sijainnista.

MobiVISION on suunniteltu asennettavaksi ulkotiloihin, esimerkiksi bussiin ikkunan yläpuolelle, mainonnan vaikutuksen optimoimiseksi. 64x64 LED-kilvet voidaan asentaa yksilöllisesti sopimaan linja-autoosi ja tarpeisiisi. Joissain maissa lainsäädäntö estää liikkuvat mainokset linja-auton ollessa liikkeessä, MobiVISION LED-linjakilpi voidaan asettaa toistamaan sisältöä vain kun linja-auto on pysähtynyt. Linjakilpi on IP65 luokiteltu (pöly- ja vesisuojattu) ja on näin ollen sitä voi käyttää kaikissa sääolosuhteissa.

MobiVISION on ihanteellinen ja joustava ratkaisu, silmäänpistävään mainontaan linja-auton ulkopuolelle.

• Täysväri LED-kilpi toistaa korkea resoluutio videota ja muuta sisältöä
• Asennus ulkotiloihin, esim. linja-auton ikkunan yläpuolle
• IP65 luokiteltu (pöly- ja vesisuojattu)
• Poikkeuksellinen kuvan laatu
• Helppo sisällön päivitys
• Älykäs virrankulutuksen hallinta

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä!

Kysy lisätietoja