Scannotec LTG-70

Scannotec LED-linjakilpi

Scannotec LTG-70 on suurempi versio LTG-50:stä. Se on pikkubusseihin suunniteltu LED-linjakilpi, jossa on tehokas näyttö. Parhaimman luotettavuuden varmistamiseksi LTG-70:ssä käytetään kirkkaita LED-valoja, joiden käyttöikä on yhtä pitkä kuin ajoneuvonkin

LTG-70 LED-linjakilven runko on kevyttä ja tukevaa alumiinia. Kilven syvyys on vain 55 mm, joten asennus on helppoa. Asennuskiinnikkeet ja ulkoinen kaapeliliitin jännitesyötölle ovat valmiina nopean ja joustavan asennuksen varmistamiseksi.

Kerralla näkyvä teksti voi olla 16 merkkiä ja se on automaattisesti keskitettynä. Jos tällaisia tekstejä on useita, näkyvät ne peräjälkeen halutulla viiveellä. Jos jonkin tekstijonon pituus on enemmän kuin 16 merkkiä, voidaan teksti näyttää juoksevana.

Kätevä tekstin tallennus

Tekstit kirjoitetaan näppäinyksiköllä, jossa näppäimistön lisäksi on 16 merkin pienoisnäyttö. Näppäinyksikkö liitetään linjakilpeen vain silloin kun tekstejä tai muistipaikan valintaa halutaan muuttaa.


Nopea tekstin vaihto

Kilven takaseinässä on numeronäyttö, joka osoittaa tallennetun tekstin järjestysnumeron. Kilvessä on 40, joihin kuhunkin voidaan tallentaa yhdestä (max. 16 merkkiä) tai useammasta tekstistä muodostuva sanoma.


Kilven ulkomitat (l * k * s) ovat 717 * 128 * 55 mm ja merkkikorkeus 70 mm.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä!

Kysy lisätietoja