Informaationäytöt

Laadukkaat ulkonäytöt ja mainostaulut 

Valovoimaista viestintää sisä- ja ulkotiloihin infonäytöillä. Kattavasta valotaulumallistostamme löytyy ratkaisu niin teollisuuden erikoistarpeisiin kuin pienyrityksen mainoskäyttöön sekä sisä- että ulkotiloihin.

Valotauluja käytetään informaatio-, opaste- ja mainostarkoituksiin. Nykyaikaisissa elektronisissa infonäytöissä on monipuolisia ominaisuuksia. Ne ovat helppoja päivittää ja monivärisyydellä, grafiikalla ja liikkuvuudella niistä saadaan huomiota herättäviä ja eläviä katseenvangitsijoita.

Pysäkit ja terminaalit

Infonäytöt matkustajan apuna

Tarjoamme laajan valikoiman elektronisia infonäyttöjä antamaan selkeää ja ajantasaista matkustajatietoa ja joilla näkyy seuraavaksi lähtevien kulkuneuvojen tiedot esimerkiksi pysäkeillä, juna-asemilla ja joukkoliikenneterminaaleissa. Meidän näyttöjämme voidaan käyttää näyttämään monenlaista tietoa, kuten bussien laituri- ja linjanumerot, määränpäät, arvioidut lähtö- ja saapumisajat, kellonaika, aikataulun muutokset jne., jotka kaikki voidaan räätälöidä vastaamaan yksittäisiä tarpeita. Näyttömme auttavat ihmisiä nauttimaan matkastaan pitämällä heidät ajan tasalla ja tietoisena siitä.

Kysy lisätietoja

Satamat

Opasta näyttötauluilla

Elektronisia näyttötauluja voidaan käyttää useilla eri tavoilla parantamaan lauttasatamaa ja edistämään liikenteen ja rahtiliikenteen sujuvuutta, tarjoten samalla opastusta matkustajille. LED -näyttötauluja voidaan käyttää antamaan reaaliaikaista matkustajatietoa, autojen pysäköintiopastusta, saapumisilmoitustietoja ja suuntatietoja, jotta matkustajat saavat ajantasaista matkatietoa ja opastusta terminaalin menettelyistä. LED -näytötaulut ovat tehokkaita näyttämään matkustajatietoa ulkona matkustajaterminaaleissa ja rahtiterminaaleissa.

Kysy lisätietoja

Teollisuus

Tiedottamista infonäytöllä

LED-infonäyttöjä voidaan käyttää teollisuusympäristössä yrityksesi henkilökunnan ja vierailijoiden tiedottamiseen tai antaa terveys- ja turvallisuustietoja käyttäen Tapaturma -näyttöä tai tuotantolukuja osoittavia näyttöjä reaaliaikaisesti tehtaan tuotantotiloissa. Räätälöimme infonäytöt vastaamaan tarpeitasi.

Kysy lisätietoja

Mainonta

RGB LED-mainosnäytöt tarjoavat tehokasta ja modernia tiedonvälitystä

Liikkuva ja elävä valomainos on todellinen katseenvangitsija. Parhaimmillaan ajantasainen mainosnäyttö on kuin yrityksen elektroninen lehti, joka monivärisyytensä, grafiikkansa ja liikkuvuutensa avulla löytää aina kohteensa. Muuttuva LED-näyttötaulu on loistava tiedonvälittäjä myös sisätiloissa. Se tervehtii vieraita auloissa, halleissa, sisäänkäynneissä ja kokoustiloissa.

Ohjelmoitava ja ajan tasalla oleva valotaulu on merkki siitä, että talossa tapahtuu. Se on osa aktiivista yrityskuvaa.

Käytännössä Led-näytöt ohjelmoidaan PC:llä ja näyttöjen päivitys tapahtuu kaapelilla tai langattomasti, joko 3G/4G tai Wlan –yhteydellä. Helppokäyttöisellä PC-ohjelmalla luodaan näytettävät tekstit, kuvat ja videot joko erikseen tai yhdeksi esityskokonaisuudeksi. Näytöt voidaan ohjelmoida myös näyttämään tiettyjä sanomia tiettyyn aikaan vuorokaudesta.

Valotauluissamme käytetään laadukkaita Led-valoja, jotka ovat pitkäaikaisia ja suunniteltu kestämään Pohjolan vaativia oloja. Näyttöjen luettavuus on erinomainen sekä auringonpaisteessa että iltahämärällä.

LED-näyttöjärjestelmämme innovatiivinen modulaarinen rakenne mahdollistaa sen räätälöinnin vastaamaan asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.


Kysy lisätietoja