Mainonta

Mainosnäyttö on katseenvangitsija

Parhaimmillaan ajantasainen valotaulu on kuin yrityksen elektroninen lehti, joka monivärisyytensä, grafiikkansa ja liikkuvuutensa avulla löytää aina kohteensa. Liikkuva ja elävä valomainos on todellinen katseenvangitsija. Muuttuva Led-näyttö on loistava tiedonvälittäjä myös sisätiloissa. Se tervehtii vieraita auloissa, halleissa, sisäänkäynneissä ja kokoustiloissa.

Ohjelmoitava ja ajan tasalla oleva valotaulu on merkki siitä, että talossa tapahtuu. Se on osa aktiivista yrityskuvaa.

Käytännössä Led-näytöt ohjelmoidaan PC:llä ja näyttöjen päivitys tapahtuu kaapelilla tai langattomasti, joko 3G/4G tai Wlan –yhteydellä. Helppokäyttöisellä PC-ohjelmalla luodaan näytettävät tekstit, kuvat ja videot joko erikseen tai yhdeksi esityskokonaisuudeksi. Näytöt voidaan ohjelmoida myös näyttämään tiettyjä sanomia tiettyyn aikaan vuorokaudesta.

Valotauluissamme käytetään laadukkaita Led-valoja, jotka ovat pitkäaikaisia ja suunniteltu kestämään Pohjolan vaativia oloja. Näyttöjen luettavuus on erinomainen sekä auringonpaisteessa että iltahämärällä.

LED-näyttöjärjestelmämme innovatiivinen modulaarinen rakenne mahdollistaa sen räätälöinnin vastaamaan asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Paras ratkaisu tarpeeseesi

LED-näytöt ovat paras tapa mainostaa ulkona, mutta joustavuutensa ansiosta ne ovat suosittuja myös muussa käytössä, kuten urheilu, eri tapahtumat ja liikennevälineet.

Informaationäytöt

Asiakkaat

Pyrimme löytämään ratkaisun vaativammankin asiakkaan tarpeisiin.

Pohjolan Liikenne
Koiviston Auto Oy
Nobina

Haluatko lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä!

Kysy lisätietoja