LED-linjakilvet

Linjakilpi linja-autoon

Käyttäjäystävällisyys on Mobitec linjakilpi-tuotteille ominaista riippumatta siitä, minkä ratkaisun asiakas valitsee. Tuotteet perustuvat asiakkaiden vaatimuksiin ja tarpeisiin, kaupunki-, pikavuoro- ja kaukoliikenteessä. Mobitec linjakilvet tekevät arkipäivästä helpomman kaikille!

Lähiliikenteen linjakilvet

Uudet LED-linjakilvet ovat täysin elektronisia ilman liikkuvia osia. Näytöissä käytetään LED-valoja, joiden käyttöikä on sama kuin ajoneuvonkin. Ledit ovat UV-suojattuja, joten ne säilyttävät kirkkautensa ja tehonsa. Valon tehon säätö tapahtuu sisäänrakennetulla anturilla, joka reagoi ulkovalon määrään pilkkopimeästä auringonpaisteeseen. Lähiliikenne- ja kaupunkibusseille.

Kysy lisätietoja

Linjakilpi pikkubussiin

Meiltä löytyy pikkubusseille suunnitellut LED-linjakilvet. Scannotec LTG-50 ja Scannotec LTG-70 ovat pienikokoisia ja tehokkaita. Parhaimman luettavuuden varmistamiseksi niissä käyetetään kirkkaita LED-valoja, joiden käyttöikä on yhtä pitkä kuin ajoneuvonkin.

Kysy lisätietoja

Mobitec Access Web (MAW)

Mobitec Access Web on innovatiivinen moduuleista koottu järjestelmäpaketti, joka helpottaa verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoa ajoneuvojen ja tukipalvelun välillä.

Sen ytimessä on verkkopohjainen monen asiakkaan sisällönhallintajärjestelmä, MAW, jolla voidaan päivittää automaattisesti sisältöä, kuten videot, sisällön esitystavat, toistolistat, reittitiedot, määränpään tekstit ja kuulutukset. Päivitykset voidaan tehdä yhtä aikaa kaikkiin Mobitec-tuotteisiin, jotka kuuluvat MAW-systeemiin. MAW muuttaa siten sisällön päivittämisen nautinnoksi – helpoksi ja nopeaksi tehtäväksi aikaa vievän taakan sijaan. Laiteohjelmistopäivitykset tehdään samalla tavalla. Lisäksi kaikkiin liitettyihin tuotteisiin voi lähettää pikaviestejä uutisnauhaan tai tärkeää tietoa liikennöitsijältä. Matkustajat pidetään ajan tasalla kaikista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa heidän matkaansa, mikä varmistaa parhaan matkustuskokemuksen julkisessa liikenteessä.

Kaikkien laitteiden tilastot ja diagnostiset palautteet, kuten vikakoodit, järjestelmän tila ja asennetut laiteohjelmisto- ja ohjelmistoversiot, raportoidaan tukipalveluun MAW:in kautta. Tällöin liikennöitsijä voi havaita mahdolliset ongelmat aikaisin ja varmistaa, että heidän kulkuyhteytensä toimivat aina sujuvasti – tämä todellinen taloudellinen etu aikoina, jolloin kulkuyhteyksien toimivuus ja täsmällisyys on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.

MAW-systeemiä voidaan helposti laajentaa lisäämällä uusia laitteita ja ominaisuuksia. MAW antaa tällöin palautteen myös näistä laitteista.  Jos tarjoamasi liikennöinti kasvaa, MAW kasvaa sen mukana. Tuleepa eteesi mitä tahansa haasteita, me hallitsemme ne yhdessä. MAW ajoneuvokantasi on valmis tulevaisuutta varten.

Kysy lisätietoja